Duplán sajtos "fitnass" pizza a javából!
sponsored links
Ha kell egy kis szénhidrát (meg zsír) felkiáltással! Persze a sajt fehérjeként is ellensúlyoz:)
Azért dédi sírva fakadt volna, ha látja, hogy dagasztok (betudtam a 2+3 órás nemalvásnak, igaz, a japcsik szerint már így is majdnem túlpihentem magam:)
Elõször nem értettem, miért nem mûködik a habverõ dagasztóspirálja, elég késõn jöttem rá, hogy rossz lukba dugtam be... (csak a jobb oldali mûködik, a bal már réges-rég üzemen kívül helyezte magát) lassanmindengépettönkreteszek
A végére mégiscsak sikerült egy egészen jó, puha, laza, csak enyhén ragacsos kis kenyértésztát összehozni, amit csakúgy jó olaszosan alaposan oda is pofoztam-vagdaltam a kelesztõtál aljához (úgyhogy egyúttal az összes dühömet is kicsapkodtam magamból - hajnali bemelegítés).
pszósz: fõzõtejszín+pici 12%-os tejfel, érzéssel, tejszínes krémsajt és reszelt füstölt trappista, meg persze az élet sava-borsa (só, bors), végül leheletnyi pizzafûszer (mert jó illata volt/van)lesz
A tésztát félóra sütõs (30-40 fok) kelesztés után kézzel lapogattam kerekre, megspricceltem ...